Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Uusi dreamteamilainen esittäytyy: tervetuloa Tiina!

Kirjoitettu: 12.9.2016 23:55


Uutta verta Dream teamiin


Kevät sujui niin mukavissa merkeissä, että kun Dream teamin porukka kysyi jatkomahdollisuuksista, me vastasimme kyllä. Ainoastaan Tiina oli estynyt jatkamasta tiimissä, joten pitihän meidän ottaa tilalle…. toinen Tiina?! Vanhat tiimiläiset lienevät jo tuttuja blogin puolelta ja alkukevään esittelytekstistä, joten annetaan uuden Tiinan kertoa, kuka hän on ja mitä hän Dream teamilta odottaa.


Järjestötoimintaa ja joogaa


Moikka! Olen Tiina, 25-vuotias liiketalouden toisen vuoden opiskelija. Opiskelu-urani Savoniassa on kestänyt jo jokusen vuoden aiemmista muotoiluopinnoistani johtuen, mutta vanhana liikunnanvihaajana uskaltauduin Sykettä-palveluiden pariin vasta tänä keväänä. Niinhän sitä sanotaan, että kun jollekin antaa pikkusormen niin se vie koko käden – ja niin taisi nytkin käydä, sillä aloittelevasta saliharrastajasta kuoriutuu nyt syksyn Dream Teamin uusi jäsen!

Viime vuosien aikana olen löytänyt oman juttuni opiskelijajärjestökentältä ja nykyisin vapaa-aikaani maustaakin kaikenlainen toiminta Kuopion Tradenomiopiskelijat ry:n sekä Savonia-amk:n opiskelijakunnan SAVOTTAn hallitusten jäsenenä. Palavereissa istuminen, tapahtumien järjestäminen ja jatkuvasti tavoitettavissa oleminen on ajoittain kovin kuluttavaa, ja vastapainoksi kaipaan liikuntaa. Kuntosalilla tai lenkkipolulla pään saa nollattua paremmin kuin yökerhon tanssilattialla – vaikkei sekään aina huono vaihtoehto ole. Kesän aikana löysin myös joogan, joka on osoittautunut mahtavaksi keinoksi rauhoittua päivän päätteeksi tai vaihtoehtoisesti aloittaa päivä ottamalla aikaa itselleen.


Minäkö liikuntaihminen?!


Omana tavoitteenani on saada liikunta säännölliseksi osaksi ajoin hektistäkin arkeani. Aiemmin mainitsin olevani vanha liikunnanvihaaja, ja olen viimeisten parin vuoden aikana ottanut isoja harppauksia kohti liikunnallista elämää. Olen löytänyt muutaman lajin, joista nautin, ja keväällä uskalsin aloittaa kuntosaliharjoittelun, vaikka salille meneminen jännitti ihan kamalasti. Vielä joku aika sitten en olisi voinut kuvitellakaan olevani jonkin liikuntaihmisten tiimin jäsen – ja tässä sitä silti ollaan. Jännittää se tämäkin aika paljon!

Dream Teamiin halusin mukaan, koska mielestäni SYKETTÄ-palvelut on aivan loistava juttu ja DT:läisten meininki näyttää ulospäin just siltä, että sen haluaa tuntea itsekin. Tältä kaudelta odotan uusia lajikokeiluja, itseni haastamista ja niitä kivoja hetkiä muiden tiimiläisten kanssa. Ensimmäinen haaste koittaakin, kun lähden ensimmäiselle ryhmäliikuntatunnilleni. Milloin – sitä en vielä tiedä, mutta fiiliksiä raportoin varmasti johonkin Sykkeen somekanavista.

Tästä se lähtee!

-Tiina





Kommentoi