Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Kaisa kokeilee kuntosalia

Kirjoitettu: 2.2.2015 12:14


Heippa!

Olen Kaisa, 22-vuotias farmasian opiskelija ja yksi Dream Teamin jäsenistä.
Viime vuonna liikkuminen jäi aika vähälle – ei ollut oikein intoa eikä muka aikaakaan. Vuoden vaihtuessa tein kuitenkin päätöksen; etsin liikunnan taas osaksi elämääni.

Niinpä kirpeän pakkaspäivän saattelemana osallistuin SYKETTÄ ohjattuun kuntosaliharjoitteluun, joka järjestetään vuoroviikoin Studentialla ja Opistotiellä. Taustastani voisin kertoa sen verran, että olen joskus käynyt salilla, mutta lähinnä se on ollut vain laitteiden ja irtopainojen katselemista. Nyt löysin kuitenkin mahdollisuuden ohjattuun kuntosaliharjoitteluun ja päätin antaa sille uuden mahdollisuuden.

Kuntosaliohjauksessa keskityttiin tällä kerralla rintalihaksiin ja niitä vahvistaviin lihaskuntoliikkeisiin. Ensin ohjaajamme Olli-Pekka Sartanen näytti esimerkkejä erilaisista rintalihasliikkeistä ja sen jälkeen me osallistujat pääsimme testaamaan liikkeitä. Olli-Pekka oli läsnä koko ajan ja varmisti, että teemme liikkeet oikein ja turvallisesti. Tunnin lopussa teimme lyhyen rintalihastreenin juuri opettelemillamme liikkeillä.

Ohjattu kuntosali oli oikeastaan juuri sitä mitä odotinkin: sain ohjausta, opin uusia juttuja ja tein kaiken hymy huulilla! Mä tykkäsin siitä, että harjoittelimme yhden lihasryhmän vahvistamista, eikä kaikkea, mitä laitteilla ja irtopainoilla voi tehdä.

Harjoittelun jälkeen jäin pohtimaan sitä, etten varmastikaan ole ainoa, joka vierastaa kuntosaliharjoittelua. Sen vuoksi haastankin teidät mukaan! Ilmoittautukaa siis SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta ja tulkaa paikalle. Mä ilmoittauduin jo mukaan seuraavalle kerralle, joten nähdään siellä!



Kommentoi