Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Dream Team is back! Tule mukaan!

Kirjoitettu: 20.8.2020 08:49


Mikä on Dream Team?

Tiimiläiset kokeilemassa West coast swingiä

Dream Team on SYKETTÄ-korkeakoululiikunnan käyttäjistä koostuva ryhmä, joka jakaa liikkumiseen ja hyvinvointiin liittyvää ilosanomaa Kuopion korkeakouluyhteisölle. Dream Teamin toimintaa voi seurata SYKETTÄ-palveluiden kautta, erityisesti sosiaalisessa mediassa, blogissa ja erilaisten markkinointitempausten välityksellä.

Sinustako Dream Teamin jäsen?

Tykkäätkö kokeilla uusia lajeja ja jakaa omia ideoita ja ajatuksia liikkumiseen ja hyvinvointiin liittyen sosiaalisen median välityksellä? Jos vastauksesi on kyllä, olet etsimämme henkilö!

Haemme porukkaan kaikenlaisia liikkujia. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta liikunnasta tai erityistä lajitaustaa hakeaksesi mukaan. Riittää, kun innostut liikkumisesta ja haluat jakaa liikunnan riemua eteenpäin.

Dream Teamin jäsenenä odotamme sinun kirjoittavan blogitekstin noin kerran kuukaudessa sekä julkaisevan kuvan, videon tai tekstipätkän sosiaalisessa mediassa vähintään kerran viikossa. Lisäksi osallistut SYKETTÄ-lajikokeiluhin yksin sekä yhdessä tiimin kanssa.

Dream Teamin jäsenenä:
🤸‍♂️ Saat käyttää ilmaiseksi SYKETTÄ-palveluita syksyllä 2020
🤸‍♂️ Saat yhteistyökumppaneiden etuuksia, lajikokeiluja, SYKETTÄ-tuotteita ja 100 euron palkkion
🤸‍♂️ Saat kokemusta liikuntapalveluiden markkinoinnista

Hakeminen

🤸‍♂️Tee blogiteksti vapaavalintaisesta liikuntaan, hyvinvointiin tai SYKETTÄ-palveluihin liittyvästä aiheesta. Liitä mukaan yksi tai useampi kuva.
🤸‍♂️Otsikoi hakemuksesi: ”SYKETTÄ Dream Team/ Kuopio/ oma nimi”.🤸‍♂️Lähetä blogiteksti SYKETTÄ-palveluihin Jennille osoitteeseen: kuopionsyketta@savonia.fi

Hakuaika päättyy 6.9. ja tiimiläiset valitaan 11.9. mennessä blogitekstien ja mahdollisten puhelinhaastattelujen perusteella. Dream teamin kauden aloitustapaaminen on syyskuussa myöhemmin sovittavana ilta-aikana.

Tervetuloa mukaan iloiseen tiimiimme!

Lisätiedot:
Paula Ruokonen
paula.ruokonen@savonia.fi
044 785 5087

Tutustumassa köysikiipeilyyn kiipeilykeskus Voemalla


Kommentoi