Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Infokirje 5/2016: SUP-lautailu, vakiovuorohaku ja toukokuun muut tärpit

Kirjoitettu: 2.5.2016 09:01


SYKETTÄ – Ajankohtaista toukokuussa


Jo joutui armas aika ja suvi suloinen… Toukokuu tarkoittaa, että kesä on jo ovella! Toisaalta se tarkoittaa myös sitä, että SYKETTÄ hiljenee piakkoin kesäksi, kun esimerkiksi ryhmäliikuntatunnit loppuvat. Tästä infokirjeestä voit tarkistaa kaikki kesäajan oleelliset asiat, muun muassa miten liikuntatilat ovat kesällä avoinna, mitä tarjouksia ja tapahtumia on luvassa sekä kuinka saat haettua omaa vakiovuoroa. Muista myös vastata ryhmäliikuntaa koskevaan palautekyselyyn!


Tässä infokirjeessä:


1 – Kesän aukioloajat
2 – Kuukauden laji: SUP-lautailu
3 – Unelmien liikuntapäivä 10.5.
4 – Toukokuussa melontakurssi ja pyöräillään kilometrikisassa!
5 – Tapahtumia ja tarjouksia
6 – Ohjaajarekry ja vakiovuorohaku
7 – Ryhmäliikunnan palautekysely

P.s. Hei ryhmäliikuntatunneilla kävijä, muistathan että tunnit loppuvat yhteistyökumppaneiden tiloissa 8.5. ja omissa tiloissa 15.5.! Lisäksi helatorstaina 5.5. ei ryhmäliikuntaa, mutta kuntosalit avoinna Opistotiellä klo 7-21 ja Studentialla klo 8-16. 🙂


1 – Kesän aukioloajat


Studentia 1.6.-31.7.Snellmanian kuntosali 1.6.-31.7.Opistotie kiinni 13.6.-14.8.


Opistotien liikuntatilat ovat kokonaan kiinni 13.6.-14.8. Tänä aikana tiloissa tehdään huoltotöitä: liikuntasalin lattia hiotaan ja lakataan sekä pukuhuoneet remontoidaan (pukutilat maalataan ja pukukaapit vaihdetaan uudempiin).


2 – Kuukauden laji: SUP-lautailu


Kuukauden laji on näin kesän kynnyksellä mikäs muukaan kuin SUP-lautailu! SUP on lyhenne sanoista Stand Up Paddling, eli kyseessä on seisoen melominen suurella surffilaudalla. SUPpaillessa voit nauttia luonnosta ja auringosta sekä saada huomaamatta samaan aikaan kestävyys- ja tasapainotreenin.

Tutustu kuukauden lajiin TÄÄLLÄ äläkä missaa SYKETTÄ-SUP-lautailua keskiviikkona 18.5.! Lisätiedot lajikokeilusta löydät linkin takaa.


3 – Unelmien liikuntapäivä 10.5.


Unelmien liikuntapäivä on valtakunnallinen kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -tapahtumien päivä. Myös SYKETTÄ on mukana liikuttamassa suomalaisia! Kaikki kuopiolaisten korkeakoulujen opiskelijat ja henkilöstön jäsenet ovat tervetulleita tapahtumiimme. Tapahtumat ovat maksuttomia etkä tarvitse SYKETTÄ-tarraa. Osaan tapahtumista on kuitenkin ennakkoilmoittautuminen.

10.5. kaikille SYKETTÄ-liikuntapalvelujen ryhmäliikuntatunneille ja kuntosaleille on avoimet ovet. Lisäksi tarjolla on muun muassa melontaa ja ulkotreenejä Savisaaressa, parivoimailua ja tutustumiskierroksia Neulamäen luolastoon. 10.5. pidetään myös kevään viimeinen SYKETTÄ-ravitsemusilta!

Katso tarkemmat tiedot ja koko tarjonta TÄÄLTÄ!

 

 


4 – Toukokuussa melontakurssi ja pyöräillään!


Melonnan alkeet – KURSSI 15.-17.5.2016


MITÄ? Melonnan alkeet
MILLOIN? Sunnuntai 15.5., maanantai 16.5., tiistai 17.5. klo 17-21. Sunnuntain aika ja paikka tarkentuvat vielä!
MISSÄ? Kallan Melojat ry:n keskus Savisaaressa
RYHMÄKOKO? Minimi 6 hlöä, maksimi 12 hlöä
KURSSIMAKSU? 50e (SYKETTÄ-tarralla)
ILMOITTAUTUMINEN? vielä ehtii mukaan SITOVAT imoittautumiset 8.5. mennessä nettikalenterin kautta.

Melonnan alkeiskurssi sisältää Kallan Melojat ry:n toteuttaman 3 x 4 h paketin melonnasta kiinnostuneille. Aluksi käydään läpi teoriaa ja tutustutaan seuraan, mutta pian päästään vesille ja harjoitellaan melontaan liittyviä käytänteitä ja tekniikkaa. Kurssilla opit liikkumaan etu- ja takaperin, sivuttain sekä jarruttamaan. Kaatumista harjoitellaan turvallisissa olosuhteissa.

Mukaan tarvitset vaatteet, jotka kestävät kastumisen sekä vaihtovaatteet kaatumisharjoitusten jälkeistä kuivattelua varten. Kengissä ei saa roikkua nauhoja tai renskuja ulkopuolela. Mikäli tulet silmälasien kanssa, tulee niissä olla pidikkeet, joiden avulla lasit pysyvät päässä.

Huom! Sunnuntain aika ja paikka tarkentuvat vielä!

 


Osallistu Kilometrikisaan SYKETTÄ-tiimissä!


SYKETTÄ-liikuntapalvelut osallistuu Pyöräilykuntien verkosto ry:n ja Suomi Pyöräilee -kampanjan järjestämään kilometrikisaan. Kyseessä  on 1.5.- 22.9.2016 järjestettävä yhteistöjen välinen leikkimielinen kilpailu, jossa joukkueen jäsenet kirjaavat pyöräilykilometrejään ylös ja kartuttavat oman joukkueensa kilometrisaldoa.

SYKETTÄ-liikuntapalveluilla on oma joukkueensa nimellä SYKETTÄ Kuopio, Iisalmi, Varkaus. Katso tarkemmat tiedot TÄÄLTÄ, kuinka pääset mukaan kartuttamaan joukkueemme saldoa!


Kuopion hyötypyöräilijöiden pyöräkulkue 7.5.


Onko pyöräily lähellä sydäntäsi? Haluatko edistää pyöräilyä Kuopiossa? Tule mukaan Kuopion hyötypyöräilijöiden tapahtumaan lauantaina 7.5.2016 klo 13 Kuopion torille! Tapahtuma toimii valtakunnallisen Pyöräilyviikon avajaistapahtumana Kuopiossa.

Tarkemmat tiedot tapahtuman Facebook-sivulla TÄÄLLÄ.


Valtakunnallinen pyöräilyviikko 7.5. alkaen


Suomessa vietetään valtakunnallista Pyöräilyviikkoa 7.–15.5.2016 jo 26. kertaa!

SYKETTÄ kannustaa sinua liittymään koulu- ja työmatkapyöräilijöiden joukkoon! Nauti keväisestä säästä ja lisää aktiivisuutta arkeesi helposti. Nykyisinhän löydät myös pyöränkorjauspisteen yliopiston kampukselta ja Savonian opiskelijoiden ja henkilöstön on mahdollista lainata polkupyörä kirjastosta 🙂

Lisää pyöräilyaiheisia uutisia löydät Valonian Työpyöräile!-sivuilta.


5 – Tapahtumia ja tarjouksia


Kiipeilykeskiviikko VOEMAlla 4.5.


SYKETTÄ-tarralla boulderointi on halvempaa kuin koskaan! Joka kuukauden 1. keskiviikko boulderointikerta kiipeilykeskus VOEMAlla maksaa 5 euroa. Boulderoimaan pääsee klo 15-21 välisenä aikana, maksu sisältää kengät ja saat kiipeillä vaikka koko päivän. Etu voimassa 6.4.-3.8.2016 – eli siis myös kesällä!!

Katso myös muut tarjoukset VOEMAlle liikuntatarjoukset-sivulta. Sateisen kesän sattuessa kannattaa hyödyntää esimerkiksi tarjous edullisesta kymppikortista…

Jos kiipeily ei ole tuttua puuhaa, niin tsekkaa huhtikuun kuukauden laji sekä Dream Teamin kokemukset kiipeilystä!


Kunnon askel 20.5. @ Kunnonpaikka


Kunnon Askel on naisten kuntoilun ja hyvänolon tapahtuma Siilinjärven Kunnonpaikassa perjantaina 20.5. Kunnon Askelessa voit juosta, hölkätä tai kävellä 5km ja 10km matkat. Matkaa voi taivaltaa omaan tahtiin, ilman ajanottoa. Tapahtuman lähtö- ja maalialue sijaitsee Kylpylähotelli Kunnonpaikassa (os. Jokiharjuntie 3, Siilinjärvi) Ennen kuntoilullista osuutta tapahtuma-alueella on ohjattua jumppaa, juoksun tekniikkaopastusta, esittelypisteitä sekä monenlaista muuta kivaa ohjelmaa.

SYKETTÄ -tarralla -5€ alennus osallistumismaksusta, kun ilmoittaudut ennakkoon 16.5. mennessä!


6 – Ohjaajarekry ja vakiovuorohaku


Ohjaajarekry – tule mukaan tekemään SYKETTÄ!


Haemme iloiseen SYKETTÄ-tiimiin ohjaajakokemusta omaavia ryhmäliikunnanohjaajia määräaikaiseen työsuhteeseen syksyksi 2016. Ohjatuilla tunneilla innostetaan Savonia-ammattikorkeakoulun sekä Itä-Suomen yliopiston opiskelijoita ja henkilöstöä liikkumaan matalalla kynnyksellä turvallisessa ja positiivisessa ympäristössä SYKETTÄ-liikuntapalveluiden puitteissa. Parasta on, jos pystyt sitoutumaan, sinulla on kokemusta, olet reipas ja itseohjautuva sekä omaat vastuuntuntoisen asenteen liikunnanohjaajan työtä kohtaan.

Katso tarkemmat tiedot ja täytä hakulomake TÄÄLLÄ.


Vakiovuorohaku


Jos olet esimerkiksi ainejärjestöystäviesi tai työkaveriesi kanssa haikaillut oman, vakituisen liikuntavuoron perään, niin nyt on aika toimia! Ensi vuoden vakiovuorot ovat jaossa nyt.

Katso ohjeet ja täytä hakulomake TÄÄLLÄ.


7 – Ryhmäliikunnan palautekysely


Oletko käynyt ryhmäliikuntatunneillamme keväällä 2016? Nyt on tilaisuus vaikuttaa! Keräämme palautetta siitä, kuinka kevät meni. Kerro meille lempituntisi, sykähdyttikö joku ohjaaja erityisesti, tai jäikö kenties jotain puuttumaan? Antamalla palautetta huolehdit siitä, että lempituntisi säilyy jatkossakin valikoimissa!

Täältä löydät linkin sekä ryhmäliikuntaa koskevaan kyselyyn että vapaaseen palautteen antoon: KLIK!

Kommentoi