Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

Burleski - KURSSI -PERUTTU!Tiedot

Paikka
Ajankohta 23.4.2016 klo 12:00 - 14:30
Tyyppi Kurssi
Ohjaaja Kuntokeskus Huippu
Lisätietoja Valitettavasti ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneita oli liian vähän emmekä pysty järjestämään kurssia tällä kertaa.

MILLOIN? Viikonloppukurssi 23.-24.4.2016. Kokonaisuus yhteensä 4 x 75 minuuttia. Lauantaina klo 12-14:30 ja sunnuntaina klo 12-14:30.
MISSÄ? Kuntokeskus HUIPPU, Maaherrankatu 21
KUKA? Ohjaajana upea Sirkku Aaltonen, burleski-taiteilijanimeltään "Lily de Spell"
KURSSIMAKSU? Kurssin hinta 30 euroa
ILMOITTAUTUMINEN? Nettikalenterin kautta 27.2. alkaen Maksimi henkilömäärä kurssille on 20 henkilöä, kurssi toteutuu jos osallistujia on 12 henkilöä. Sitova ilmoittautuminen 9.4. mennessä! Voit perua kurssin myös 9.4. mennessä. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja olet velvollinen maksamaan kurssimaksun. Kun ilmoittaudut mukaan ensimmäiselle kurssikerralle, ilmoittaudut koko kurssille.

Kaipaatko luentojen ja tenttien lisäksi elämääsi hieman glamouria? Kiinnostaako viehkeä liikkuminen, skandalöösit shimmyt ja bump'n'grind? Tule tutustumaan burleskiin!

Ensimmäisellä kerralla tutustutaan lyhyesti burleskin historiaan ja nykyhetkeen ja aloitetaan perusliikkeistä: perusasento, shimmyt (hartioilla ja lantiolla), bump'n'grind ja shake. Tehdään myös kävelyharjoituksia lattian poikki ja mahdollisesti myös pientä improvisaatiota.
Toisella kerralla jatketaan perusliikkeiden harjoittelua sekä kävelyitä ja otetaan mukaan myös hansikkaiden riisuminen (muuta burleskitunneilla ei riisuta). Omia hansikkaita ei tarvitse varata mukaan, Huipulla on 20 paria tarkoitusta varten hankittuja hansikkaita. Mahdollisesti tehdään pientä improvisaatiota.

Kurssin lopuksi kootaan opitut asiat yhteen ja tehdään pieni koreografia. Mahdollisesti myös improvisaatiota.

Pieni alkulämmittely plus loppuvenyttely sisältyvät jokaiseen kertaan.

Kurssille voi tulla vaikka ei olisi aiempaa tanssikokemusta. Tavalliset liikuntavaatteet, joissa voi hahmottaa kehon suuntia ja liikkeitä, sopivat tunnille hyvin (mutta jos haluaa, niin voi laittaa vaikka kukan tukkaan). Paljaat jalat, sukat tai pehmeät tossut jalkaan. Mitään erikoisvarusteita tai -taitoja ei tarvita, iloinen mieli riittää :)

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 336 tuntia ennen tapahtumaa.