Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

SYKETTÄ-kokkausilta: Trendikkäät kulhoruoatTiedot

Paikka Canthia, opetuskeittiö, 4. kerros, luokat CA401 ja CA402 (Yliopistonranta 1 C, 70210 Kuopio)
Ajankohta 24.1.2019 klo 16:00 - 20:00
Tyyppi Tapahtuma
Vastaava Henna Kuru
Osallistujia 8 / 14
Lisätietoja Trendikkäät kulhoruoat -kokkausilta torstaina 24.1.2019 klo 16.00-20.00. Paikkana Canthia, 4. krs, Ca 401 (opetuskeittiö).

Kevään ensimmäisessä kokkausillassa kokkaillaan päivälliseksi ihanan raikas Poké Bowl ja jälkiruoaksi herkullinen Smoothie Bowl, jonka jokainen saa itse koristella. Trendikäs Poké Bowl on peräisin Hawaijilta ja periaatteena on, että kulhoon asetellaan pohjimmaiseksi riisiä ja päälle kerätään kaikenlaisia herkkuja, kuten yrttejä, erilaisia kasviksia, lohta, tofua, papuja ja pähkinöitä. Lopuksi herkkuruoka viimeistellään asettamalla päälle reilusti paahdettuja seesaminsiemeniä, aasialaistyyppistä kastiketta ja korianteria. Smoothie Bowl valmistetaan tekemällä paksu smoothie kulhoon ja viimeistelemällä se erilaisilla herkuilla, kuten tuoreilla marjoilla, pähkinöillä ja kookoslastuilla. Tämä kokkausilta tuo varmasti herkkuja kaikille aisteille!

Kurssi soveltuu kaikille keittotaidoista riippumatta. Illan ohjaa SYKETTÄ ravitsemusasiantuntija Henna Kuru.

ILLAN ALUSTAVA MENU (pienet muutokset mahdollisia):

• Ihanan värikäs ja ravitseva Poké Bowl
• Keväisen kevyt trooppinen Smoothie Bowl

Sitova ilmoittautuminen liikuntakalenterin kautta 22.1.2019 mennessä. Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoita niistä Hennalle (hennakur@student.uef.fi) viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Mukaan mahtuu 14 nopeimmin ilmoittautunutta.

HINTA: Osallistumismaksu 10€ kulujen kattamiseksi ja maksuohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ennen kurssin alkua.

PAIKKA:
Kurssi pidetään ravitsemustieteen yksikön opetuskeittiössä Canthialla. Opetuskeittiö sijaitsee Canthia-rakennuksessa (Yliopistonranta 1 C), 4. kerroksessa. Helpoiten pääset tulemalla sisään KYS:n puoleisesta E-ovesta. Luokat CA401 ja CA402 löytyvät käytävän päästä oikealta.

Tervetuloa kokkailemaan ja viihtymään yhdessä!

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 48 tuntia ennen tapahtumaa.
Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!