Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

Ravitsemusilta: Oman ruokavalion optimointi -workshopTiedot

Paikka Lukema, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (Yliopistonranta 3 C, 70210 Kuopio)
Ajankohta 24.10.2019 klo 17:00 - 19:30
Tyyppi Tapahtuma
Vastaava Henna Kuru
Osallistujia 8 / 10
Lisätietoja Oman ruokavalion optimointi -workshop on uusi toivottu palvelu!

Työpajatyyppisessä ravitsemusillassa pääset tarkastelemaan omaa ruokavaliotasi kokonaisuutena ammattilaisen johdolla. Työpajassa sinut ohjeistetaan analysoimaan omaa ruokapäiväkirjaasi suhteessa ravitsemussuosituksiin ja vitamiinien ja kivennäisaineiden saantisuosituksiin. Tämä ravitsemusilta on siis tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tarkastella henkilökohtaisella tasolla oman ruokavalionsa kokonaisuutta, yksityiskohtia ja laadullisia tekijöitä.

Mietityttääkö sinua esimerkiksi seuraavat asiat:

Saatko ruokavaliostasi tarpeeksi energiaa suhteessa aktiivisuuteesi ja liikkumiseesi?

Onko ruokavaliosi energiaravintoaineiden, eli hiilihydraattien, proteiinien ja rasvojen, suhde tasapainossa?

Saatko tarpeeksi vitamiineja ja kivennäisaineita ruokavaliostasi?

Saatko tarpeeksi kuitua?

Tämän työpajan avulla saat muun muassa kaikkiin näihin kysymyksiin vastauksen. Lisäksi työpajan aikana saat myös paljon käytännönvinkkejä, siitä miten voit koostaa monipuolisen, itsellesi parhaiten sopivan ruokavalion ja turvata eri ravintoaineiden tarpeellisen saannin ruokavaliosi avulla.

Lisäksi jokaiselle työpajaan osallistujalle on varattu n. 5min yksilöohjaukseen, jonka aikana on mahdollisuus peilaten työpajan aikana tekemiin laskelmiisi yhdessä miettiä sopivia vaihtoehtoja tai lisäyksiä omaan ruokavalioosi.

Työpajan aikana sinun ei tarvitse jakaa muille yksityiskohtia ruokavaliostasi, vaan laskelmat tehdään omalla läppärillä ja tarkastelet niitä yksityisesti. Tarvitset mukaasi siis oman kannettavan tietokoneen.

Lisäksi nautimme yhdessä illan teemaan sopivan ravintorikkaan välipalan, ja aikaa on myös varattu kysymyksille ja yhteiselle keskustelulle aiheesta. Työpajan pitää SYKETTÄ-ravitsemusasiantuntija Henna.

Missä?

-Lukema, Studentia

Miten pääsen mukaan?

Mukaan mahtuu ensimmäiset 12 ilmoittautunutta. (Kalenterissa paikkojen määrä vaihtelee sen mukaan, onko muita kuin SYKETTÄ-käyttäjiä ilmoittautunut sähköpostitse.)
ILMOITTAUDU SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta, jotta osaamme varata riittävän määrän välipalaa. Ilmoittautuminen tapahtuu viimeistään viikkoa aikaisemmin, eli 17.10. mennessä, jotta ehdit pitää ruokapäiväkirjaa 3 päivän ajan. Myös osallistumisen peruminen päättyy silloin.
Saat 18.10. klo 10 mennessä ohjeet lomakkeen 3 päivän ruokapäiväkirjan täyttöä varten.

Hinta?

- SYKETTÄ-tarralla ILMAINEN, ilman SYKETTÄ-tarraa 5€/krt. Tällöin ilmoittautumiset Paulalle: paula.ruokonen@savonia.fi.Tapahtuman täyttyessä voit ilmoittaa itsesi varasijalle Paulalta paula.ruokonen@savonia.fi

HUOM! Jos et pääse paikalle etkä peru ilmoittautumista viimeistään 7 vuorokautta ennen tapahtumaa nettikalenterin kautta, seuraa sama sanktio kuin ryhmäliikuntatunneista (1. perumatta jättäminen varoitus, 2. perumatta jättäminen viikon ilmoittautumiskielto, jonka voi purkaa 4 € maksun maksamalla).

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 168 tuntia ennen tapahtumaa.
Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!