Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

Pumppi, liikuntailtapäivä



Tiedot

Paikka Opistotie (Opistotie 2, 70200 Kuopio)
Ajankohta 25.2.2020 klo 13:05 - 14:00
Tyyppi Tapahtuma
Vastaava Viivi Mäenpää
Osallistujia 30 / 35
Lisätietoja Pumppi-tunnilla treenataan koko keho läpi musiikin tahtiin. Välineenä käytetään pumppitankoa ja - painoja. Voit valita painot oman kuntotason ja päivän fiiliksen mukaan ja huomata kehityksen sitä mukaa, kun painot alkavat tuntua liian kevyiltä. Tällä tunnilla on tärkeää kiinnittää huomiota liikkeiden oikeaan suoritustekniikkaan ja tekniikkavinkeistä muistutetaankin läpi koko tunnin. Tunnilla tehdään joitakin hyppyjä ohjelmasta riippuen, joten kengät kannattaa pakata mukaan.
Välineet: tanko, painot, kaksi lukkoa ja matto.

Liikuntailtapäivän toiminnot ovat avoimia kaikille UEF:n ja Savonian opiskelijoille ja henkilöstölle. Et tarvitse SYKETTÄ-tarraa voidaksesi osallistua tapahtumiin.

Muista peruuttaa ilmoittautuminen viimeistään maanantaina 24.2., TASAN 1vrk ennen tapahtumaa, jos et pääse mukaan. Peruminen onnistuu SYKETTÄ-sivuston etusivun liikuntakalenterin kautta, samalla tavalla kuin ilmoittautuminen. Perumatta jättämisestä tai myöhässä peruuttamisesta seuraa 10 € maksu. Ilmoittautuessasi tapahtumaan sitoudut peruutusmaksukäytänteeseen.

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 24 tuntia ennen tapahtumaa.




Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!