Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

SYKETTÄ-maksujen palautukset 24.11. alkaneen palvelujen keskeytyksen takia

Kirjoitettu: 7.12.2020 12:02


SYKETTÄ Kuopion palvelut keskeytettiin 24.11. alkaen korkeakoulujen yhteisellä päätöksellä. Päätöksen tarkoituksena on turvata opiskeluedellytykset pandemiasta huolimatta.

Keskeyttämisestä aiheutui, että ryhmäliikunnan lähitunnit päättyivät 2 viikkoa aiottua aiemmin ja kaikki palvelut sulkeutuivat 6 viikkoa ennen kauden päättymistä. SYKETTÄ Kuopio järjesti online-tunteja 25.11. – 5.12. ja materiaalipankin tunnit ovat liikkujien käytössä toistaiseksi.

SYKETTÄ Joensuun ja Kuopion yhteinen johtoryhmä on tehnyt päätöksen (2.12.2020) SYKETTÄ-maksujen palautuksesta syksyn keskeytyksen osalta: 

SYKETTÄ käyttöehtojen (kohta 8) mukaan emme ole korvausvelvollisia nykyisessä tilanteessa, koska kyseessä on odottamaton ja ylittämätön este rahoittajien päättäessä palvelujen keskeyttämisestä. (SYKETTÄ käyttöehdot: https://sykettä.fi/kuopio/fi/kayttoehdot/)
Myöskään kuluttujasuojalain etämyynnin 14 vrk peruuttamisoikeus ei koske vapaa-ajan palveluita.

SYKETTÄ Joensuun ja Kuopion yhteisen johtoryhmän päätös oli, että SYKETTÄ-tarra korvataan 14 vrk ennen palvelujen sulkua tarran ostaneille, eli Kuopiossa 10. -24.11.2020 tarran ostaneille seuraavasti:

– syksyn tarran ko. ajalla ostaneille rahat palautetaan täysimääräisenä
– koko vuoden tarran ko. ajalla ostaneille palautetaan seuraavien vaihtoehtojen mukaisesti:

Lähetämme henkilökohtaisen sähköpostin henkilöille, jotka ovat oikeutettuja hyvitykseen.

Olemme saaneet korkeakouluilta luvan suunnitella kevään liikuntakalenterin normaalisti ja palvelut aukaistaan tämänhetkisen tiedon mukaan  2.1.2021. Jos tilanne muuttuu, asiasta ilmoitetaan mm. nettisivuillamme.

Pahoittelemme katkosta kaudessa, palaamme normaaliin päiväjärjestykseen kun olosuhteet sen sallivat! Tällä hetkellä korkeakoulujen kanssa on sovittu, että mikäli tilanteessa ei tapahdu muutoksia, palvelut käynnistyvät tammikuussa normaalisti. Tiedotamme kevään tarramyynnin alkamisesta ja palvelujen käynnistymisestä vielä lähempänä ajankohtaa. 

Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne!

SYKETTÄ Kuopion tiimiKommentoi