Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

SYKETTÄ-sisäjalkapalloturnaus 16-17.4.

Kirjoitettu: 7.4.2016 08:50


Lääke pallohulluuteen!


Olemme täällä Kuopion SYKETTÄ-liikuntapalveluissa ihmetelleet, mikä saa aikuisen ihmisen potkimaan tunnista tuntiin nahkapalloa pihalla kylmässä. Ja miksi toiset ihmiset eivät osallistu tähän hulluuteen, vaan sen sijaan ihmettelevät sitä hölmistyneenä?

Päätimme laittaa lopun tälle hullutukselle. Joten tulkaahan sieltä ulkoa sisälle potkimaan sisäjalkapalloa SYKETTÄ-liikuntapalvelujen ostamiin uusiin (300 cm x 180 cm) maaleihin!

Hulluutta ei voi parantaa lääkkeillä, mutta sitä voidaan lievittää. Tästä johtuen SYKETTÄ-liikuntapalvelut järjestää tervehenkisen sisäjalkapalloturnauksen 16.-17.4.2016 Savonian Opistotien kampuksen liikuntasalissa (Opistotie 2).

Turnauksessa on kaksi eri sarjaa, kilpasarja ja hupisarja. Toiset voivat jatkaa hulluttaan lämpimissä sisätiloissa ja annoimme ihmettelijöille mahdollisuuden päästä tähän mielentilaan tai sielunmaisemaan, jota toiset niin vahvasti elävät. Valitse sarja, johon uskot kuuluvasi:

Et tarvitse SYKETTÄ-tarraa voidaksesi osallistua, turnaus on kaikille Savonian ja UEF:n opiskelijoille ja henkilöstölle ilmainen tapahtuma.


Lyhyt katsaus turnaukseen


Ilmoittautumiset tehdään lomakkeen kautta, yksi henkilö ilmoittaa koko joukkueen TÄSTÄ.

Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 13.4.2016 klo 12.00 tai kun joukkuemäärä (8 joukkuetta/sarja) on täyttynyt. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautunut joukkue saa lisäinfoa ja otteluaikataulun sähköpostiin 14.4.2016.

Lisää infoa säännöistä, otteluohjelmasta ja tuomaroinnista tulee ilmoittautumisen jälkeen.

Tapahtuma on alkoholiton
Jos joukkue ei ilmaannu paikalle on sanktiomaksu 20e/joukkue

Huom! Pelaajia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta!

Lisätiedot:

Mikko Pajunen, harjoittelija
SYKETTÄ-liikuntapalvelut
sykettasavilahdella@gmail.com


ps. Mitä luulet, potkitko osuvammin maaliin kuin Rasse?

Kommentoi