Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

Hot yoga



Tiedot

Paikka
Ajankohta 31.10.2017 klo 15:30 - 17:00
Tyyppi Teho / syke
Ohjaaja Hot Yoga Kuopio
Osallistujia 15 / 15
Lisätietoja HUOM!

1 - TÄLLE TUNNILLE OSALLISTUMINEN ON PERUUTETTAVA VIIMEISTÄÄN 4 h ENNEN TUNNIN ALKUA..
2 - Ethän tule tunnille viime hetken päätöksellä ilman hyvää nesteytystä päivän aikana. Kuumassa huoneessa tulee helposti huono olo, jos valmistautuminen ei ole kunnossa.
3 - Lue tuntikuvaus huolellisesti.

Harjoittelemme Bikram joogaa, hathajoogan muotoa, jonka juuret ovat Bishnu Ghosh -traditiossa. Harjoittelusarjassa on 26 asentoa ja kaksi hengitysharjoitusta. Sarja parantaa voimaa, kestävyyttä, notkeutta, tasapainoa ja keskittymiskykyä. Harjoittelu tapahtuu lämmitetyssä salissa. Tunnin kesto on 90 minuuttia ja sen ohjaa SYKETTÄ-tunneilta tuttu Jenni Löppönen.

Tule tunnille 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Aloita tunnille valmistautuminen hyvissä ajoin. Pidä päivän aikana huolta kehon hyvästä nestetasapainosta. Päivän aikana on parempi juoda tasaisesti pieniä määriä vettä kuin kerralla suuri määrä ennen harjoittelun alkua. Tule tunnille tyhjällä vatsalla. On hyvä, jos edellisestä ruokailusta on kulunut vähintään kaksi tuntia. Harjoittelun jälkeen on hyvä juoda runsaasti ja nauttia kevyt ateria. Ilmoita ohjaajalle ennen tunnin alkua mikäli sinulla on sairaus, vamma tai jos olet raskaana. Leikkaushoidosta tulee olla kulunut puoli vuotta.

Joogasali on hiljainen tila. Liiku huoneessa muut harjoittelijat huomioon ottaen. Asetu selinmakuulle, pää peiliä kohti, rentoudu ja keskity hengittämiseen. Opettaja kertoo sinulle, mitä tunnin aikana tehdään. Tunti saattaa tuntua fyysisesti tai henkisesti haastavalta. Tämä on normaalia. Pysy joogahuoneessa, istu alas, keskity rauhalliseen hengittämiseen ja anna itsellesi aikaa totutella uuteen harjoittelumuotoon.

Valitse harjoitteluasu, jossa on miellyttävä hikoilla. Parhaiten harjoitteluun sopivat hengittävät, joustavat ja ihonmyötäiset shortsit ja topit, voimistelu- ja uimapuvut. Kyynärpäiden ja polvien tulee olla näkyvissä. Vältä löysiä vaatteita sekä materiaaleja ja värejä, jotka kastuessaan muuttuvat läpinäkyviksi.

Ota mukaan joogamatto ja kaksi pyyheliinaa, toinen harjoittelua, toinen suihkua varten. Hyvässä joogamatossa on pitävä, liukumista estävä pinta. Joogamaton tilalla ei ole mahdollista käyttää esimerkiksi retkeilyalustaa. Harjoittelussa käytettävän pyyheliinan tulee olla iso, sen tulee peittää joogamatto. Maton ja pyyheliinat voi vuokrata tai ostaa omaksi koululta. Ilman asianmukaisia varusteita ei voi harjoitella.

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 4 tuntia ennen tapahtumaa.




Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!