Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

Juoksua aloittelijoilleTiedot

Paikka Ulkoliikuntapaikka (Ei määritelty, Ei määritelty Ei määritelty)
Ajankohta 15.4.2019 klo 16:30 - 17:30
Tyyppi
Vastaava Aino-Kaisa Piironen
Osallistujia 9 / 12
Lisätietoja Tällä juoksutunnilla pääset kehittämään kestävyyskuntoasi ja opettelemaan taloudellista juoksutekniikkaa. Aiempaa juoksutaustaa ei tarvitse olla. Riittää, että osaat ja jaksat kävellä. :) Tunnit koostuvat alku- ja loppuverryttelystä sekä yhteisistä juoksulenkeistä.

Juoksuharrastusta aloittaessa yleisin virhe on liian kovatempoinen harjoittelu. Hyvän juoksukunnon edellytyksenä on kuitenkin peruskestävyys, jonka kuuluisi kattaa n. 80 % harjoittelusta. Siksi tällä tunnilla lähdemme yhdessä rakentamaan peruskestävyyskuntoa aloittaen kävely-hölkkälenkeistä. Tästä lisäämme asteittain hölkän/juoksun määrää sekä vauhtia ja tavoitteena on viimeisellä kerralla (vko 20) jaksaa hölkätä/juosta rauhallisesti ja yhtäjakoisesti n. tunti. Parhaimman hyödyn saat siis, kun osallistut tunnille säännöllisesti koko kevään ajan.

Varustukseksi tarvitset juoksukengät ja sopivat ulkoiluvaatteet (vinkki: vaatetuksen määrä on yleensä sopiva silloin, kun lenkille lähtiessä on hieman viileä). Sykemittari on myös loistava apu, mikäli sellainen löytyy!

Starttaamme Studentian edestä.

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 2 tuntia ennen tapahtumaa.
Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!