Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

RVP, liikuntailtapäivä



Tiedot

Paikka Studentia (Yliopistonranta 15, 70200 Kuopio)
Ajankohta 6.10.2021 klo 14:00 - 14:55
Tyyppi Tapahtuma
Ohjaaja Paula Ruokonen
Osallistujia 25 / 40
Lisätietoja RPV-tunnilla keskitytään nimensä mukaan reiden, pakaran ja vatsan alueen lihasryhmien harjoittamiseen. Tehokkaiden lihaskuntoliikkeiden ja sykettä nostattavien hyppyjen ansiosta tunti on vartaloa kiinteyttävä ja lihaskuntoa kehittävä. Liikkeet suoritetaan pääosin kehonpainolla, mutta esimerkiksi kuminauhat tulevat tunneilla myös tutuiksi. Tekniikat käydään aina huolellisesti läpi ja ohjeistan, kuinka tuntuma saadaan varmasti oikeille lihasryhmille.
Liikkeet ovat sovellettavissa kuntotasosi mukaan, eli myös aloittelijat ovat tervetulleita tunnille. Hyppyjä sisältävät liikkeet voidaan soveltaa sinulle sopiviksi, jotta esimerkiksi polvi- tai nilkkavaivat eivät ole este tunnille osallistumiselle. Alku- ja loppulämmittelyt eivät sisällä askelsarjoja. Mukaasi tarvitset vain sisäliikuntavarustuksen ja juomapullon.

Perumatta jättämisestä tai myöhässä peruuttamisesta seuraa 10 € maksu. Muista perua ilmoittautuminen viimeistään 5.10. klo 12.00 mennessä,jos et pääse mukaan. i

Peruminen onnistuu SYKETTÄ-sivuston etusivun liikuntakalenterin kautta klikkaamalla ko. tapahtumaa tai yläpalkin omat ilmoittautumiset -kohdasta perumalla tapahtumaan osallistuminen. Ilmoittautuessasi sitoudut peruutusmaksukäytänteeseen.

Mitä jos sairastun?
- Jos ilmoitat sairastumisesta meille ennen tapahtuman alkua, niin kaikki ok!
- Jos ilmoitat sairastumisesta vasta tapahtuman aikana tai jälkikäteen, niin toimitathan meille sairauslomatodistuksen tai maksat 10 € sanktion.

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 24 tuntia ennen tapahtumaa.




Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!