Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Tutustu kevään kurssitarjontaan!

Kirjoitettu: 17.3.2016 15:04


SYKETTÄ Liikuntakurssit – KEVÄT 2016


SYKETTÄ – liikuntapalvelut tarjoavat edullisia liikuntakursseja, workshopeja ja lajikokeiluja ympäri vuoden. Kursseja tarjotaan yhteistyöyritysten, paikallisten liikuntaseurojen sekä omien ohjaajien ja tilojen puitteisssa. Kursseista ilmoitetaan nettisivuilla sekä Facebook-sivulla.

Kurssi-ilmoittautumisesta:
1 – Kursseille ilmoittaudutaan etusivun nettikalenterin kautta.
2 – Kun ilmoittaudut mukaan kurssin ensimmäiselle kerralle, ilmoittaudut koko kurssille.
3 – Kurssi-ilmoittautumisen voi perua kurssi-infossa annetuun päivämäärän saakka. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautunut on velvoitettu suorittamaan kurssimaksu.


Ajankohtaiset liikuntakurssit


Boffermiekkailu 23.-24.4.2016


MITÄ? On aika tutustua boffauksen saloihin! Kyse on hauskan pitämisestä ja itsensä haastamisesta. Kurssi on tarkoitettu boffermiekkailun vasta-alkajille, pääset tutustumaan sääntöihin ja oman miekan tekemiseen.
MILLOIN? Kurssi kestää kaksi päivää: Lauantai 23.4. 4 x 60 min. ja sunnuntai 24.4. 3 x 60 minuuttia.
MISSÄ? Opistotien liikuntasali – Opistotie 2 (Savonia kampus)
KUKA? Paula Pirhonen on kurssin vastuuvetäjä.
KURSSIMAKSU? Jos osallistut omalla miekalla (joka on sääntöjen mukaan tehty!) – hinta on 0 euroa. Jos osallistut kurssille ja teet siellä itse miekkasi – hinta on 10 euroa (sis. materiaalikulut yhteen miekkaan tai kahteen tikariin tai yhteen heittokeihääseen).
ILMOITTAUTUMINEN? Ilmoittautuminen alkaa 27.2. liikuntakalenterin kautta.

Boffaus on urheiluhenkistä taistelua pehmustetuilla itse tehdyillä aseilla. Siihen ei tarvita erityisiä suojavarusteita, mukaan voi tulla jos omistaa sääntöjen mukaisen aseen. Lajissa urheillaan joukkueissa, kaksintaisteluna tai pelin muodossa. Säännöt ovat yksinkertaiset ja niiden noudattaminen sekä osumien laskeminen on helppoa. 

Boffaus sopii kaikille yli 15-vuotiaille, myös aikuisille. Boffaus sopii kaikille vartalotyypeille ja siinä voi olla hyvä, vaikka ei olisikaan nopea tai vahva liikkeissään. Tule kokeilemaan!


Burleski 23.-24.4.2016


MITÄ? Kaipaatko luentojen ja tenttien lisäksi elämääsi hieman glamouria? Kiinnostaako viehkeä liikkuminen, skandalöösit shimmyt ja bump’n’grind? Tule tutustumaan burleskiin!

Kurssilla tutustutaan lyhyesti burleskin historiaan ja nykyhetkeen ja aloitetaan perusliikkeistä: perusasento, shimmyt (hartioilla ja lantiolla), bump’n’grind ja shake. Tehdään myös kävelyharjoituksia lattian poikki ja mahdollisesti myös pientä improvisaatiota. Mukaan otetaan myös hansikkaiden riisuminen (muuta
burleskitunneilla ei riisuta). Omia hansikkaita ei tarvitse varata mukaan. Kurssi huipentuu pieneen koreografiaan, jonka harjoittelemme. Tule rohkeasti mukaan!

MILLOIN? Viikonloppukurssi 23.-24.4.2016. Kokonaisuus yhteensä 4 x 75 minuuttia. Lauantaina klo 12-14:30 ja sunnuntaina klo 12-14:30.
MISSÄ? Kuntokeskus HUIPPU, Maaherrankatu 21
KUKA? Ohjaajana upea Sirkku Aaltonen, burleski-taiteilijanimeltään ”Lily de Spell”
MITÄ MUKAAN? Et tarvitse aiempaa tanssikokemusta. Tavalliset liikuntavaatteet, joissa voi hahmottaa kehon suuntia ja liikkeitä, sopivat tunnille hyvin (mutta jos haluaa, niin voi laittaa vaikka kukan tukkaan). Paljaat jalat, sukat tai pehmeät tossut jalkaan.
KURSSIMAKSU? 30 euroa, maksuohjeet lähetetään sähköpostitse osallistujille ennen kurssin alkua
ILMOITTAUTUMINEN? Nettikalenterin kautta TÄÄLTÄ 27.2. alkaen. Maksimi henkilömäärä kurssille on 20 henkilöä, kurssi toteutuu jos osallistujia on 12 henkilöä. Sitova ilmoittautuminen 9.4. mennessä! Voit perua kurssin myös 9.4. mennessä. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja olet velvollinen maksamaan kurssimaksun.
KURKISTUS BURLESKIIN & SIRKKUUN: Tämän Youtube-videon kautta


Historiallisten tanssien kevätleiri 13.5.-15.5.2016


Muisteletko vanhoja tansseja kaiholla? Haluaisitko päästä tanssimaan historiallisia tansseja 1300-luvun italiasta, 1700-luvun englannista ja 1800-luvun ranskasta? Siilinjärven Punttisilimällä järjestetään Historiallisten Tanssien kevätleiri, jossa opetetaan tansseja hyvässä hengessä ja seurassa.

Historialliset tanssit ovat levinneet Suomeen larppaus- ja historianelävöittäjien kautta. Ne ovat tansseja, joilla ei ole enää elossa olevaa tanssiperinettä, vaan ne on rekonstroitu erilaisista kirjallisista lähteistä. Leirillä on useita erilaisia pajoja eri aikakausien tansseista. Tällä kertaa leirin teema pyörii Brittein saarten ympärillä.

MITÄ? Historiallisten tanssien kevätleiri, jossa on pajamuotoisia pikakursseja aloittelijoille ja pitempään tanssineille. Leirillä on myös lauantaina tanssiaiset, joissa tanssitaan opittuja tansseja.
MILLOIN? 13.-15.5.2016, alkaa perjantaina klo 17:00
MISSÄ? Siilinjärvellä Toimintakeskus Punttisilimässä
KUKA? Järjestäjinä Kuopion historiallisten tanssien ryhmä, Herkko Pulkkinen ja Loviisa Lintula
KURSSIMAKSU? 50€/leiriläinen, SYKETTÄ-tarralla alennus 40€/hlö. Lasku tulee sähköpostiin.
ILMOITTAUTUMINEN? Sitova ilmoittautuminen ja maksu 30.4. mennessä leirin oman sivun kautta, ilmoittautumislomakkeen kautta.
MITÄ MUKAAN? Liikkumiseen sopivat vaatteet, sisäkengät/-tossut. Lauantain tanssiaisiin hienompi asu (rippipuku, vanhojentanssipuku,…). Jos yövyt paikan päällä, niin yöpymisvälineet.

Lisätiedot leirin nettisivulta TÄÄLTÄ.


Melonnan alkeet 15.-17.5.2016


MITÄ? Melonnan alkeet
MILLOIN? Sunnuntai 15.5., maanantai 16.5., tiistai 17.5. klo 17-21. Sunnuntain aika ja paikka tarkentuvat vielä!
MISSÄ? Kallan Melojat ry:n keskus Savisaaressa
RYHMÄKOKO? Minimi 6 hlöä, maksimi 12 hlöä
KURSSIMAKSU? 50e (SYKETTÄ-tarralla)
ILMOITTAUTUMINEN? 29.4. mennessä nettikalenterin kautta. Ilmoittautumisen voi perua 29.4. mennessä, sen jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja olet velvollinen maksamaan kurssimaksun.

Melonnan alkeiskurssi sisältää Kallan Melojat ry:n toteuttaman 3 x 4 h paketin melonnasta kiinnostuneille. Aluksi käydään läpi teoriaa ja tutustutaan seuraan, mutta pian päästään vesille ja harjoitellaan melontaan liittyviä käytänteitä ja tekniikkaa. Kurssilla opit liikkumaan etu- ja takaperin, sivuttain sekä jarruttamaan. Kaatumista harjoitellaan turvallisissa olosuhteissa.

Mukaan tarvitset vaatteet, jotka kestävät kastumisen sekä vaihtovaatteet kaatumisharjoitusten jälkeistä kuivattelua varten. Kengissä ei saa roikkua nauhoja tai renskuja ulkopuolela. Mikäli tulet silmälasien kanssa, tulee niissä olla pidikkeet, joiden avulla lasit pysyvät päässä.

Huom! Sunnuntain aika ja paikka tarkentuvat vielä!


Aiemmin alkaneet kurssit


Taekwon-Don peruskurssi – 19.1.2016 alkaen


MILLOIN? Tiistaisin klo 16-18 ja torstaisin klo 17.30-19. Ensimmäinen kerta on tiistaina 19.1. klo 16. Ensikertalaiset voivat tulla kurssille mukaan tammikuun aikana. Peruskurssi kestää huhtikuuhun saakka.
MISSÄ? Studentian liikuntasali, lohko 3 (Yliopistonranta 3)
KUKA? Kurssin järjestää Kuopion Yliopiston Taekwon-Do ry. Seurassa pääopettajana toimii kansainvälisen opettaja-arvon suorittanut ja yli 20 vuoden lajikokemuksen omaava henkilö.
KURSSIMAKSU JA ILMOITTAUTUMINEN? Katso tarkemmat infot seuran nettisivuilta TÄÄLTÄ.
MUUTA? Ennen kurssia järjestetään lajinäytös ja kokeilukerta, johon kaikki kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita! Lajinäytös on torstaina 14.1. klo 18-19 Studentialla, lohkossa 3.

Kurssista löytyy infoa myös Facebookissa TÄSTÄ.

Taekwon-Do on loistava tapa kehittää lihaskuntoa, nopeutta, notkeutta ja koordinaatiokykyä. Taitojen karttuessa myös keskittymiskyky paranee. Laji soveltuu sekä nuorille että vanhoille ja ei edellytä aiempaa kokemusta kamppailulajeista. Jokainen harjoittaja voi keskittyä aluksi kamppailemaan itseään vastaan. Kaikesta liikunnallisuudesta on hyötyä lajin alussa, fyysiset ja henkiset rajat ovat tehty rikottavaksi ja tämä ajattelu kuuluukin lajin filosofiaan (ns. Juche -filosofia).


Baletin alkeet aikuisille – 25.1. – 29.2.2016


MILLOIN? Maanantaisin klo 17:30-19. Ensimmäinen kerta 25.1. ja viimeinen 29.2. Yht. 6 x 90 min.
MISSÄ? Hermannin pieni tanssisali, Hermanninaukio 3 A, 3. krs
KUKA? Opettajana Niina Kastari, tanssinopettaja (AMK) –opiskelija, Somatic Pilates –ohjaaja
KURSSIMAKSU? 10 euroa
ILMOITTAUTUMINEN? Ilmoittaudu nettikalenterista kurssitapahtuman kautta torstaihin 21.1. mennessä. Voit perua kurssin myös 21.1. mennessä. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Kun ilmoittaudut mukaan ensimmäiselle kurssikerralle, ilmoittaudut koko kurssille.

Kurssilla harjoitellaan klassisen baletin alkeita. Harjoituksia tehdään balettitangolla ja keskilattialla pääasiassa klassisen musiikin ja balettisävelmien rytmittämänä. Lisäksi tunneilla tehdään lattiatasolla pilateslähtöisiä harjoituksia, jotka tähtäävät hyvän tanssiasennon löytämiseen. Baletti kehittää koordinaatiota, kehonhallintaa, voimaa ja liikkuvuutta.

Kurssi sopii lajin aloittelijoille. Varusteeksi tunneille tarvitset joustavat, liikkumiseen sopivat vaatteet, sukat ja/tai pehmeäpohjaiset tossut, jumppamaton ja juomapullon. Opetuskielenä on suomi ja tarvittaessa englanti.


Roller Derby – Lajikokeilu 27.1.2016


Tammikuun SYKETTÄ kuukauden laji on roller derby!

Kuopio Roller Derby blokkaamassa. Kuva: Ingmar Wein.

Tässä lajikokeilussa käymme läpi luistelun perustekniikkaa. Tuntien aikana saat ensituntuman quad-luistimilla luisteluun sekä pääset testaamaan roller derbyssä tarvittavia muita varusteita. Tule rohkeasti ylittämään itsesi!

Ota mukaasi seikkailumieltä, sisätossut, juomapullo ja halutessasi hikipyyhe. Vaatetuksena parhaiten toimivat sisäliikuntavaatteet. Huom! Pienimmät saatavilla olevat luistimet ovat kokoa 37 ja suurimmat 41.

Ilmoittaudu nettisivujen kalenterin kautta TÄÄLTÄ.
Lisätietoa: kuopio.rollerderby@gmail.com
Nettisivuilla enemmän infoa seurasta ja lajista: http://kuopiorollerderby.fi/

HUOM! Kuopio Roller Derbyn Fresh meat -kurssi starttaa helmikuussa. Ensimmäinen tutustumiskerta on keskiviikkona 3.2., harjoittelu alkaa perjantaina 5.2.2016. Lisätietoa ja ilmoittautumiset TÄMÄN LINKIN kautta.


HIIHTOKURSSI, perinteinen tyyli – Lauantaina 13.2.2016 – PERUTTU


Kurssi on peruttu, säät eivät suosi hiihtämistä.

MITÄ? Hiihto on jälleen muodissa, tervetuloa kertaamaan tekniikoita ja oppimaan uutta! Kahden tunnin perinteisen tyylin hiihtotekniikkakoulussa käydään läpi kaikki perustekniikat ja kehitetään lajitaitoa erilaisten harjoitteiden avulla.
MILLOIN? Lauantaina 13.2.2016 klo 11.00 -13.00
MISSÄ? Kokoontuminen Puijon hiihtostadionilla klo 11.00, päätämme kurssin stadionille klo 13.00. HUOM! Pakkasraja on -17 °C
KUKA? Ohjaajana Tanja Kauppinen. tanja.kauppinen@edu.karelia.fi, 045133 9186
MITÄ MUKAAN? Tarvitset omat hiihtovälineet: sukset, sauvat ja monot. Suosittelen myös ottamaan riittävästi lämmintä vaatetta sekä juomaa mukaan.
ILMOITTAUTUMINEN? 11.2.2016 klo 12.00 mennessä TÄSTÄ. Ilmoittautuminen on sitova 11.2. alkaen ja olet sitoutunut maksamaan kurssimaksun. Kurssille mahtuu 15 osallistujaa.
PALJONKO MAKSAA? 10 euroa / 2h hiihtokurssi, maksutiedot lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.


 HIIHTOKURSSI, vapaa tyyli – Sunnuntaina 14.2.2016 – PERUTTU


Kurssi on peruttu, säät eivät suosi hiihtämistä.

MITÄ? Tervetuloa kertaamaan tekniikoita ja oppimaan uutta! Kahden tunnin vapaan tyylin hiihtotekniikkakoulussa käydään läpi kaikki perustekniikat ja kehitetään lajitaitoa erilaisten harjoitteiden avulla.
MILLOIN? Sunnuntaina 14.2. klo 11.00-13.00
MISSÄ? Kokoontuminen Puijon hiihtostadionilla klo 11.00, päätämme kurssin stadionille klo 13.00. HUOM! Pakkasraja on -17 °C
KUKA? Ohjaajana Tanja Kauppinen. tanja.kauppinen@edu.karelia.fi, 045133 9186
MITÄ MUKAAN? Tunnille tarvitset omat hiihtovälineet: sukset, sauvat ja monot. Suosittelen myös ottamaan riittävästi lämmintä vaatetta sekä juomaa mukaan.
ILMOITTAUTUMINEN? 11.2.2016 klo 12.00 mennessä TÄSTÄ. Ilmoittautuminen on sitova 11.2. alkaen ja olet sitoutunut maksamaan kurssimaksun. Kurssille mahtuu 15 osallistujaa.
PALJONKO MAKSAA? 10 euroa / 2h hiihtokurssi, maksutiedot lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.


Rugbyn alkeet – Keskiviikosta 10.2. alkaen


MITÄ? Tuliko tehtyä uuden vuoden lupauksia? Lupasit laittaa itsesi kuntoon, mutta mikään perinteinen laji ei oikein kiinnosta? Ei hätää, meillä on helppo ratkaisu – Kokeile rugbya! Lajina rugby on hyvin monipuolinen ja siksi soveltuu monille erilaisille ihmistyypeille. Kuopio Rugby Club järjestää alkeiskurssin yli 15-vuotiaille naisille ja miehille helmikuussa 2016.

Naisten ja miesten joukkueet pelaavat talvikaudella nopeatempoista 7-rugbya, joka on 2016 mukana lajina Rion olympialaisissa. Kesäkaudella miehet pelaavat 15-rugbya.

MILLOIN JA MISSÄ?
10.2. klo 20.30.- 22.00 Savon Sanomat areenan kuplahalli (Kaartokatu 6, Kuopio)
11.2. klo 19.30 – 21.00 Yara – areenan kuplahalli (Myllykuja 8, Siilinjärvi)
14.2. klo 17.00 – 18.30 Kotkankallion väestönsuoja (Niiralankatu 28, Kuopio)
17.2. klo 20.30.- 22.00 Savon Sanomat areenan kuplahalli (Kaartokatu 6, Kuopio)
18.2. klo 19.30 – 21.00 Yara – areenan kuplahalli (Myllykuja 8, Siilinjärvi)

MITÄ MUKAAN? Aiempaa kokemusta tai tietoa et lajista tarvitse ja alkeiskurssilla pärjäät urheiluun sopivalla vaatetuksella, juomapullolla ja lenkkareilla tai nappiksilla. Jos on kovat pakkaset, niin kannattaa laittaa jotain urheilukerrastoa shortsien alle, koska kummassakin hallissa on noin 0-5 astetta pakkasta.
PALJONKO MAKSAA? Kurssi on SYKETTÄ-tarralla ILMAINEN. Muille kurssimaksu 20 euroa. Mikäli jatkat harjoittelua kurssin jälkeen, hyvitetään kurssimaksu kausimaksusta.
ILMOITTAUTUMINEN? Ole nopea ja ilmoittaudu joko sähköpostitse kuopio@rugby.fi tai pistämällä viesti seuran FB inboxiin. Ilmoita myös jos tarvitset kyytiä treeneihin! Kurssille mahtuu 20 miestä ja 20 naista.


Fit Out -ulkoliikuntakurssi alkaen 4.4.


Tule Marin kanssa treenaamaan monipuolisesti ulkoilmassa!

 MITÄ ON FIT OUT?

Fit Out -kurssin ideana on kehittää monipuolisesti kehon kaikkia fyysisiä ominaisuuksia samassa harjoituksessa (kestävyyttä, voimaa, liikkuvuutta, nopeutta).

Tavoitteena on antaa kuntoilijalle ideoita monipuolisempaan liikunnan harjoittamiseen ulkona kuntopolulla, urheilukentällä ja rappusissa.

Harjoitteissa huomioidaan jokaisen oma kuntotaso ja harjoitteet suunnitellaan siten, että vaikeus- ja raskausasteita on aina 2-3 riippuen harjoitteesta. Kuntoilija, tule kokeilemaan mitä saat itsestäsi irti, kun teet liikuntaharjoituksen yhdessä ryhmän ja valmentajan kanssa! Ota myös ystäväsi mukaan!

Kurssi sisältää:
juoksutekniikkaharjoitteita
hapenottokykyä kehittäviä harjoitteita / intervalleja / vetoharjoitteita
rappustreenejä / mäkitreenejä
kehonhallintaharjoitteita / lihaskuntoa eri välineillä (kahvakuula, gymstick)
liikkuvuusharjoitteita

MILLOIN?: Alkaen 4.4. klo 18-19:30, yhteensä 10 krt. / 1,5 h kerrallaan
MISSÄ? Minna Canthin koulun kentällä (Ruotsinkatu 35, 70600 Kuopio)
KUKA? Ohjaajana SYKETTÄ-ryhmäliikunnasta tuttu Mari Heikkinen!

MITEN MUKAAN? Maksa kurssi Sporttipollarin verkkokaupassa TÄÄLLÄ ja tuo kuitti mukaan ensimmäiselle kerralle. Kun maksat kurssia, kirjoita kuponki-kohtaan: fit out kuopio opiskelija
HINTA? Normaalisti: 110 € / 10 krt. > Opiskelijoille -20% eli 88€ / 10 krt, kun käytät kuponkia fit out kuopio opiskelija.

Voit maksaa myös Smartumin seteleillä tai Edenredin virikeseteleillä. Lisäksi on mahdollista maksaa Smartum-kortilla verkkomaksun kautta. Smartumin sivuilla on verkkkomaksutuote nimeltä Sporttipollarin Fit Out -kurssi. Toimita maksusta kuitti kurssin ohjaajalle ensimmäisellä kerralla.


Acrojooga -parikurssi 4.4.-18.4.


MITÄ? Acrojoogaa kolmena maanantaina Opistotiellä. Tarvitset kaverin mukaan!
MILLOIN? Maanantai 4.4. klo 16.30-17.55, maanantait 11.4. ja 18.4. klo 17-17.55.
MISSÄ? Opistotien liikuntasali, Opistotie 2 (Savonian kampus)
KUKA? Kurssin ohjaavat Heidi Aaltonen ja Ruchama Hovestadt
KURSSIMAKSU? 10 euroa / henkilö, lasku tulee sähköpostitse.
ILMOITTAUTUMINEN? Nettikalenterin kautta täältä. Sitovat ilmoittautumiset 31.3. mennessä, tämän jälkeen olet velvoitettu maksamaan kurssimaksun. Vain toisen parista pitää ilmoittautua kalenterin kautta. Kun ilmoittaudut mukaan ensimmäiselle kurssikerralle, ilmoittaudut koko kurssille.

Akrojooga yhdistelee luovasti pariakrobatiaa ja joogaliikkeitä. Suurimmassa osassa liikkeistä toinen parista toimii beissaajana eli kannattelee kaveria jalkojensa päällä. Vastaavasti toinen parista pääsee jalkojen päälle lentämään. Akrojoogassa pääsee siis haastamaan monipuolisesti syviä lihaksia, tasapainoa ja koordinaatiota eli koko kehonhallintaa. Akrojooga on paitsi yllättävän kovaa treeniä, on se myös hauskaa yhdessä tekemistä. Samalla oppii hienoja temppuja, jotka saattavat aluksi vaikuttaa hurjiltakin. Oppimisen myötä ne kuitenkin helpottuvat, me lupaamme!
Akrojooga sopii kaikille kuntotasosta riippumatta. Ota kaverisi messiin ja laita luottamus testiin!

Tunnille mahtuu 10 paria (=20 henkilöä). Vain toisen parista pitää ilmoittautua kalenterin kautta.


Aikuisbaletin alkeet 4.4.-9.5.2016


MITÄ? Aikuisbaletin alkeet -liikuntakurssi 6 x 90 minuuttia.
MILLOIN? Maanantaisin klo 17:30-19:00. Ensimmäinen kerta 4.4. ja viimeinen kerta 9.5.
MISSÄ? Hermannin pieni tanssisali, Hermanninaukio 3 A, 3. krs
KUKA? Opettajana Jenna Kuivamäki, tanssinopettaja (AMK) –opiskelija
KURSSIMAKSU? 10 euroa
ILMOITTAUTUMINEN? Ilmoittaudu nettikalenterin kautta kurssille torstaihin 31.3. mennessä. Voit perua kurssin myös 31.3. mennessä. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Kun ilmoittaudut mukaan ensimmäiselle kurssikerralle, ilmoittaudut koko kurssille.

Tunneilla tutustutaan klassiseen balettiin tanssimuodon alkeista lähtien. Harjoittelemme lajille ominaista kehonhallintaa ja perustekniikkaa, joiden lomassa tulemme tutuiksi myös baletin termistön kanssa. Harjoituksissa työstetään lajille tyypillisin tavoin koordinaatiokykyä ja tasapainoa. Tanssimme klassisen musiikin ja balettisävelmien tahtiin perinteisesti aloittaen tunnin tekniikkaharjoitelulla tangossa, josta siirrymme liikkuvampiin keskilattiaharjoitteisiin kohti tunnin loppua. Tanssillisuuden ja liikkeen ilon etsiminen ovat aina tunnilla läsnä!

Varusteeksi tunnille joustavat ja ihonmyötäiset vaateet joissa mukava liikkua. Jalkineiksi sopivat pehmeät balettitossut, mutta myös sukilla tai paljain varpain voi yhtä hyvin ottaa osaa.

Tunnit lähtevät liikkeelle baletin perusteita eli osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta lajin parissa. Aikaisemmin balettia harrastaneille tunnit toimivat hyvin jo opitun kertaamiseen ja hyödyntämiseen 🙂 Tervetuloa mukaan!Kommentoi