Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

SYKETTÄ kesäinfo 2016

Kirjoitettu: 16.6.2016 15:45


Kesän SYKETTÄ-liikuntamahdollisuudet + syksyn tarramyynti


Saara ja Sirpa jäävät kohta kesälomalle, ennen sitä järjestellään liikuntatiloja ja lyödään lukkoon suunnitelmia ensi syksyn liikuntakalenteria varten. Myös nettisivujen päivitys (uudet alasivut tulossa!) ja verkkokauppa ovat pitäneet naiset työn touhussa. Tähän info-kirjeeseen on koottu teitä varten napakka koonti kesän liikuntamahdollisuuksista ja syksyn tarramyynnistä. Ihan parasta kesäaikaa jokaiselle!


Kesän infopaketissa:


1 – Kesän ohjatut ulkotreenit + avoimet lajivuorot
2 – Liikuntatilojen aukioloajat

3 – Yhteistyökumppaneiden kesätarjoukset
4 – Syksyn SYKETTÄ-tarramyynti ja verkkokauppa
5 – Ilmaiset liikuntaviikot 5.9. – 18.9.
6 – Opistotien elektronisen kulkuavaimen palautus

PS. kiitos kaikille palautekyselyyn vastanneille! Olemme ottaneet palautteet huomioon syksyn liikuntakalenterin suunnittelussa. 🙂


1 – Kesän ohjatut ulkotreenit + avoimet lajivuorot


 

1 – Kesän ohjatut ulkotreenit pyörivät kesä- ja elokuussa, 31.5.-23.6. sekä 2.8.-25.8.! Muista ilmoittautua tunneille etusivun kalenterin kautta.

Löydät tuntikuvaukset ja tarkemmat aikataulut Kesän SYKETTÄ-tarjonta -uutisesta tai nettisivujen tarjonta -alasivulta. Liity Facebookissa SYKETTÄ rinnassa -ryhmään, josta löydät tuoreimmat ilmoittelut kesän tunneista!

 

2 – Avoimet lajivuorot salibandyn ja futsalin osalta pyörivät Studentialla kesä-heinäkuussa (pl. Studentian katsomoremontti). Ilmoittaudu etusivun liikuntakalenterin kautta, niin tiedämme millainen käyttöaste vuoroilla on.

 

3 – Yksilöllistä ohjausta tarjoavat SYKETTÄ Trainerit myös kesäaikaan!

Koska kokeilemme kesätunteja ensimmäistä kertaa koskaan, olemme ikionnellisia, jos annat palautetta tunneista ja tuntikäytänteistä palautelomakkeen kautta! 🙂

 


2 – Liikuntatilojen aukioloajat3 – Yhteistyökumppaneiden kesätarjoukset


Yhteistyökumppaneiden mahtavat kesätarjoukset löydät TÄSTÄ uutisesta.

Alfido, Element Studio, HUIPPU, Ready.Set.Pole!, kiipeilykeskus VOEMA ja Tarinagolf pitävät huolen siitä, että sinulla on kesällä paljon edullisia mahdollisuuksia liikkua niin sisällä kuin
ulkona.

Muista myös tarkistaa liikuntatarjoukset-sivulta, mitä muita voimassa olevia etuuksia SYKETTÄ-tarrallasi saa! Muun muassa viimeisin etuus -15% alennus Urheiluhieroja Niko Randelinin palveluista on tarjolla myös kesäaikaan!

Ps. VOEMAlle pääset super edullisesti 5€ boulderoimaan kesäkeskiviikkoina 6.7. ja 3.8.


4 – Syksyn SYKETTÄ-tarramyynti ja verkkokauppa


Syksyllä SYKETTÄ-tarrojen myynti alkaa 1.8.2016.
Julkaisemme syksyn liikuntakalenterin 17.8.2016.

Myyntipisteet ovat avoinna:

WAU! 1000 ensimmäistä koko lukuvuoden SYKETTÄ-tarran noutanutta saa kaupanpäälle SYKETTÄ-mikrokuitupyyhkeen (600 kpl Lukema, 400 kpl CafeSAVOTTA).


Liikuntamaksut – Lukuvuosi 2016-2017


HUOM! Olemme saaneet verottajalta ohjeistuksen, jonka mukaan olemme velvollisia maksamaan liikuntamaksuista arvonlisäveron. Tähän saakka olemme saaneet tarjota palvelua 0% alv.

Uuden päätöksen mukaisesti lisäämme 1.8.2016 alkaen liikuntamaksuihin +10% alv.


Osta kätevästi verkkokaupasta!


Nyt myös SYKETTÄ-verkkokauppa on auki! Kun maksat verkkokaupan kautta, pääset heti ilmoittautumaan kaikille tunneille ja varaamaan vapaita vuoroja saleista.

Näin verkkokauppa toimii:
1 – Valitse haluamasi tarra verkkokaupasta: www.sykettä.fi/kuopio/fi/kauppa/. Seuraa ohjeita ja maksa tarra verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Pääset heti maksun suorittamisen jälkeen ilmoittautumaan tunneille ja varaamaan vuoroja.
2 – Nouda tarra opiskelija- tai henkilöstökorttiisi SYKETTÄ-myyntipisteestä tai kesällä 2016 Studentian vahtimestareilta. Tarra on haettava, sillä samalla tarkistamme käyttöoikeutesi. Tuntien ohjaajat ja valvoja kiertävät tiloissa kysymässä tarroja, tällöin sinulla tulee olla tunniste kortissa.

Jos haet kesällä tarran Studentian vakseilta, todista tarraostoksesi näyttämällä esimerkiksi puhelimestasi SYKETTÄ-profiilisivusi, jossa näkyy maksettu tarra ja sen voimassaoloaika.


5 – Ilmaiset liikuntaviikot 5.9. – 18.9.2016


Mitä? Syyskuun alussa 5.-18.9. vietetään jälleen huiman suosittuja ilmaisia liikuntaviikkoja. Ilmaisilla viikoilla voit käydä ilman SYKETTÄ-tarraa testaamassa kaikkia liikuntapalvelujamme!

Missä? Kaikissa Savonian, UEF:n ja yhteistyökumppanien liikuntatiloissa. Katso tarkemmat tiedot tilojen osoitteista, aukioloajoista ja varustelusta täältä.

Milloin? 5.9. – 18.9.2016

Miksi? Koska liikuntaa lisää hyvinvointia ja SYKETTÄ tarjoaa sitä monipuolisesti ja super edullisesti! Blogin puolella voit tutustua muutaman SYKETTÄ-liikkujan ajatuksiin vaikkapa TÄSTÄ.


Toimintaohje


Kaikki on yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain:

1) Rekisteröityä SYKETTÄ palvelun käyttäjäksi täällä (jos et ole sitä vielä tehnyt!). Se on ilmaista.
2) Tutkia valikoimaa syksyn liikuntakalenterista täältä. (Syksyn kalenteri julkaistaan 17.8.!!)
3) Kirjautua sivustolle nettisivun yläpalkin kautta ja ilmoittautua haluamillesi tunneille kalenterin kautta täältä. Ilmaisilla liikuntaviikoilla ilmoittautuminen ei maksa mitään!


6 – Opistotien kulkuavaimen palautus


Mietityttääkö kulkuavain? Ei hätää. Katso tästä ohje, miten toimia ja hengittää vapaasti. 😉

1 – Onko sinulla Microkadun kampukselta (Technopolikselta) saatu kulkuavain, johon on yhdistetty kulkuoikeus Opistotien liikuntatiloihin?
> Kulkuoikeus päättyy automaattisesti aina kun liikuntatarran käyttöoikeus päättyy.

2 – Oletko saanut kulkuavaimen yhdestä myyntipisteestämme ja allekirjoittanut avaimen luovutussitoumuksen? Et ole maksanut avaimesta mitään, mutta avaimen kadottaminen tai palauttamatta jättäminen kustantaa 50 euroa.
> Kun lopetat SYKETTÄ-liikuntapalvelujen käyttämisen, tämä avain on palautettava nopeasti, jotta saamme sen seuraavan liikkujan käyttöön. Avaimen kulkuoikeus päättyy ilmaisten liikuntaviikkojen päätyttyä, syksyllä 18.9. Tämän jälkeen sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa avain ennen kuin perimme sinulta 50 euron sakkomaksun.


Sporttista ja rentouttavaa kesää kaikille!

Muista lueskella blogiamme myös lomalla ja nauti aurinkoisista keleistä!
Ota vaikka tästä virikettä aktiiviseen kesäpäivään:

Kommentoi