Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

SYKETTÄ myös Iisalmessa!

Kirjoitettu: 5.11.2018 13:32


Liiku ja jaksat paremmin edullisesti SYKETTÄ-palveluissa


SYKETTÄ on jo tuttu konsepti kuopiolaiselle korkeakouluväelle, mutta tiesitkö, että myös Savonian Iisalmen ja Varkauden kampuksella on SYKETTÄ? Iisalmen kampuksella työskentelevä Kukka-Maaria kirjoitti meille blogin omasta liikuntaharrastuksestaan ja siitä, miten paljon se tuo energiaa erityisesti tähän vuoden harmaimpaan aikaan. Iisalmessa ja Varkaudessa savonialaiset saavat alennuksia paikallisista yrityksistä opiskelija- tai henkilöstökorttiaan näyttämällä.


Virtaa kaamosaikaan

Ennen Tiinan Treenipalveluissa käymistä en tiennytkään, että traktorinrengas on niin tehokas kuntoiluväline! Nyt tiedän ja mielelläni puran turhan negatiivisen energian siihen, kertoo Kukka-Maaria Raatikainen.


Pitkät pimeät marraskuun illat vaanivat väsynyttä opiskelijaa ja opettajaa sekä muuta korkeakouluhenkilökuntaa. Mistä virtaa pahimpaan kaamosaikaan, että deadlinet tulisivat pidettyä ja tulosta tehtyä? Itselle sopivasta liikunnasta sitä löytyy, todistaa tämä SYKETTÄ-palvelujen tyytyväinen käyttäjä.

Moni on jo löytänyt SYKETTÄ-korkeakoululiikuntapalvelut, mutta  Iisalmessa matalat hinnat kuntokeskuksissa ovat jääneet huomaamatta. Miksipä et lähtisi kokeilemaan, mikä laji sopisi sinulle, sekä tutustumaan alueen kannustaviin personal trainereihin ja ryhmätuntien vetäjiin?


Kukka-Maaria on löytänyt oman suosikkinsa


Iisalmessa pääset kokeilemaan esimerkiksi trendilajia otevoimaa, crosstrainingia, itämaista tanssia tai ikisuosikkia kahvakuulaa Tiinan treenipalveluissa, jossa on myös laaja valikoima vapaita painoja crossfit-kuntosalin puolella. Savonialaisena saat etuja monesta muustakin yrityksestä, mutta Kukka-Maaria Raatikaisen valinta on Tiinan treenipalvelut.

Olen kyllä ollut mielettömän tyytyväinen Tiinan ja Anssin saliin. Monipuoliset palvelut houkuttavat kaikenlaisia kuntoilijoita, salilla pullistelee painonnoston harrastajia siinä kuin meitä tavan liikkujoitakin. Asiakkaita kuunnellaan, mutta vanhat suosikit kuten aamujooga puuroineen pidetään ohjelmassa, kuvailee Kukka-Maaria Raatikainen, ja ihmettelee ainoastaan, miksi näkee niin vähän tuttuja Savonian kampukselta salilla.

Hinnathan ovat niin edulliset, että jokaisella on mahdollisuus saada adrenaliinin ryöpsäyksiä uusien lajien tunneilla, innostavasti. Ja kokeilemaan täällä pääsee ilmaiseksi, kehuu Raatikainen.


Paljon mahdollisuuksia monipuoliseen liikkumiseen


Tiinan treenipalvelujen aamujoogan sekä kuntosalin ja tatamin omatoimisen käytön lisäksi Raatikainen käy toisinaan Iisalmen uimahallissa niin ikään edulliseen hintaan. Myös muita SYKETTÄ-palveluja on tullut harkittua. – Keilaamaan pääsisi Liikkeellä, ja jos kaveri löytyisi, voisi verestää vanhaa harrastusta, sulkapalloa. LadyLinelle piti mennä pilates-ryhmään, mutta nyt sitäkin on tarjolla täällä omalla salilla.

Lähes viiden vuoden jäsenyys Tiinan treenipalveluissa ei ole Raatikaisella muuttunut pakkopullaksi, vaan aina on kiva lähteä hankkimaan virtaa arjen puurtamiseen. – Se on minun keinoni selättää marraskuun harmaus! Lähden salille ja katson, mihin sillä kerralla taivun. Jos en jaksa nostella painoja, venyttelen tai joogaan omaan tahtiin tatamilla tai tempaudun mukaan johonkin ryhmäliikuntatuntiin, joka sattuu olemaan alkamassa, kertoo Raatikainen ja kannustaa kaikkia kokeilemaan – kun eihän se edes maksa juuri mitään!

Syysterveisin,

Kukka-Maaria Iisalmen kampukselta


Yhteistyökumppanit Iisalmessa


Fit4you
Iisalmen uimahalli
Keila- ja liikuntakeskus Liike
LadyLine Iisalmi
Tiinan Treenipalvelut


Katso Savonian luonnonvara-alaopiskelijoiden Miisan ja Hannan viestinnän kurssilla tekemä video SYKETTÄ-palveluissa edullisesti tarjolla olevasta Tiinan treenipalvelujen crosstraining-tunnista


Tutustu kaikkiin SYKETTÄ-palveluihin Iisalmessa, Joensuussa, Varkaudessa ja Kuopiossa.
Tiesithän, että voit käyttää palveluja kaikilla paikkakunnilla, et pelkästään omalla opiskelupaikkakunnallasi?

Kommentoi