Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

JumppaMaraton

Kirjoitettu: 16.2.2017 16:09


SYKETTÄ JumppaMaraton – Lauantaina 18.3.2017


Read the whole info in English via THIS LINK! 🙂 Welcome to join in!

MITÄ?  Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan kevään ensimmäiselle JumppaMaratonille? Luvassa viisi tuntia liikunnan ja yhdessä tekemisen hauskuutta ja mahtavaa fiilistä!

KENELLE? Et tarvitse SYKETTÄ-tarraa osallistuaksesi JumppaMaratonille! Tapahtuma on avoin kaikille Kuopion korkeakouluyhteisön jäsenille!

MILLOIN? Lauantaina 18.3.2017 klo 10:00-16:00. Ovet ovat auki klo 9.30-16:00 välisenä aikana. Voit osallistua niille tunneille, jotka sinulle parhaiten sopii tai testata koko maratonia!

MISSÄ? Opistotien liikuntatiloissa. Opistotie 2 (Savonia-amk:n tekniikan ja muotoilun alan kampus).

PALJONKO MAKSAA? Tarjoamme JumppaMaratonin tunnit MAKSUTTA! Et tarvitse SYKETTÄ-tarraa, kunhan olet Kuopiossa toimivan korkeakoulun opiskelija tai henkilöstöä. Rekisteröidy SYKETTÄ-liikkujaksi, jos et vielä ole rekisteröitynyt. Rekisteröityminen ja JumppaMaratonin tunneille ilmoittautuminen on ilmaista.

ILMOITTAUTUMINEN? Ilmoittaudu tunneille etusivun liikuntakalenterin (18.3.2017) kautta. Ilmoittautuminen aukeaa 14 vrk ennen tunnin alkua. Muista ilmoittautua – paikkoja rajoitetusti!

EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI! Jumpattuasi pääset nauttimaan ja rentoutumaan SAUNAN lämmössä klo 10:00-16:00 välisenä aikana. Ota oma pyyhe ja kylpytarvikkeet mukaasi.


OHJELMA:


Tervetuloa jumppaamaan!

Kommentoi