Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Kevään Dream Team kiittää ja kumartaa!

Kirjoitettu: 3.6.2016 09:53


Loistokas, innostava, energisoiva Dream Team!


Kesä tarkoittaa monia asioita: jäätelön, auringon ja uimisen lisäksi muun muassa SYKETTÄ Dream Teamin kevätkauden päättymistä. Viimeisellä tapaamiskerralla tiimi pääsi koekaniiniksi Heidin upouudelle Summer bootcamp – tunnille, nautiskelemaan alkukesän upeimmista helteistä Väinölänniemelle, ja toki kertomaan fiiliksiään kuluneesta keväästä. Jokainen dreamteamilainen sai vapaasti pukea ajatuksensa sanoiksi ja heitellä ajatuksia ilmaan. Lisäksi pyysimme heitä keksimään kaksi adjektiivia, jotka kuvaavat Dream Team -toimintaa.


Kesä käyntiin bootcampilla


Kuukausittaiset yhteishaasteet ovat DT-toiminnan suola ja sokeri – näissä yhteisissä tapaamisissa pääsee aina kokeilemaan jotain siistiä uutta juttua yhdessä muiden tiimiläisten kanssa. Kevään viimeistä yhteistä tapaamista varten Dream Team sekä SYKETTÄ-tiimin Saara, Sirpa ja Paula suunnistivat Väinölänniemeen tarkoituksenaan ensin hikoilla auringossa ja sen jälkeen nauttia piknik-eväistä ja yhdessäolosta.

Dream Team pääsi ensimmäisenä testaamaan SYKETTÄ-kesätreeneihin lukeutuvaa Summer bootcampia, toiminnallista ulkotreeniä. Ensin porukka lämmitteli yksin ja yhdessä erilaisten kehonpainoharjoitusten kanssa, joissa tuli muun muassa kannettua kaveria selässä, raahattua häntä perässä ja työnnettyä kuin kottikärryä. Hiki tuli hyvin jo tässä vaiheessa! Itse treeni oli simppeli ja tehokas kuntopiiri, jossa syke nousi ja lihakset saivat kyytiä.

Tiimiä hemmotteli ehkä upein kesäsää koko toukokuussa ja monta tuntia vierähtikin treenin jälkeen piknikillä istuessa. Rohkea Jenni kävi pulahtamassa järvessäkin, mutta muut tyytyivät kuivalla maalla oleiluun. Naurua riitti ja tuli muuten sellaisia enemmän tai vähemmän tosissaan kehiteltyjä ideoita syksyksi, että oksat pois!


Niko


Tämä kausi on taas ollut tosi kiva ja mukava (nämä ei kuulemma saa olla ne kaksi adjektiiviani, koska ovat niin perinteisiä…). Dream Teamissa oleminen on antanut paljon uusia kokemuksia ja näkökulmia liikunnan saralla. Olen kokeillut asioita ja lajeja, joita ei muuten tulisi kokeiltua. Omia rajoja on saanut venyttää esimerkiksi akrojoogan parissa – ei olisi kyllä tullut ilman tiimiä sitä kokeiltua! Tulevaisuudessa haluisin Dream Teamin kanssa kokeilla lasersotaa. Tekee mieli päästä ampumaan… Intistä on jo niin pitkä aika!

Dream Team on… innostava ja kiva (hahaa, sainpas sanoa sen)!


Sanna


Dream Teamissa parasta on päästä tekemään kaikkea kivaa yhdessä. Minäkin olen kokeillut paljon sellaista, mitä en muuten olisi tullut varmasti kokeilleeksi. Ilman DT:tä tekisin vain vanhoja, tuttuja treenejä – on helppo jäädä toistamaan vanhaa. Tulevaisuudessa tahtoisin kokeilla vaeltamista tai ihan päiväretkiä luontoon SYKETTÄ-liikkujien kanssa. Olisi kiva saada seuraa sekä matkakuluja jaettua, jos lähtee jonnekin vähän kaupungin ulkopuolelle.

Dream Team on… inspiroiva ja iloinen!


Tiina


Kevät on ollut kiireinen, mutta työskentely Dream Teamissa on ollut antoisaa. Parasta ovat olleet Dream Teamin yhteiset haasteet ja kokoontumiset, joissa nauru ja liikunnan ilo ovat pulpunneet. Blogia on ollut myös antoisaa seurata, muiden blogiteksteistä on saanut hyviä ideoita ja neuvoja. Haastavinta on ollut omien julkaisujen luominen.

Omasta puolestani päätän kolme lukukautta kestäneen Dream Team ”-urani” tähän. Kiitokset kaikille SYKETTÄ-tahoille ja henkilöille, jotka ovat mahdollistaneet mukana oloni. Ajasta on jäänyt monta mukavaa muistoa mieleen ja on ollut ilo tutustua huipputyyppeihin. 🙂

Dream Team on… innokas ja energinen!


Anu


Dream Teamin kautta omaan kevääseen tuli ihania, uusia sporttisia tuulahduksia. Parhaiten mieleen jäivät erilaiset, uudet lajikokeilut. Vaikka oma kevät oli varsin kiireinen ja valitettavan moni yhteistapahtuma jäi kokematta, toi DT jäsenenä olo monia hyviä juttuja eteeni.

Muistorikkain lajikokeilu itselle oli ehdottomasti akrojooga, joka oli jotain jota en ennen ollut kokeillut. Iloinen yllätys oli myös onnettaren suosiminen hierontakokeilun kohdalla. Suosittelen kyllä SYKETTÄ elämäntapaa kaikille!

Dream Team on… ehdottomasti energinen ja innostava!


Hanna


Kevät 2016 on ollut loistokasta aikaa ja täynnä liikunnan riemua. Olen saanut itselleni myönteisen addiktion, sillä endorfiinipöhnä täytyy saada usemman kerran viikossa, mikä on onnistunut hyvin SYKETTÄ-palveluiden avulla. Parasta on ollut se, että on löytänyt kiireisenkin aikataululle kivasti jumppia eri aikoihin. Bloggaaminen on ollut tosi hauskaa, vaikkakin aikaa on sitä varten saanut varata. Fiilis blogin ilmestymisen jälkeen on ollut huikaiseva ja mielelläni tekisin blogihommia enemmän! Jatkossa haaveilen naisten kolmesta viikoittaisesta saunavuorosta Studentialla, nykyisen kahden sijaan.  😀 Haaveisiin kesäjumppailuista on jo vastattu – siitä iloitsen!

Dream Team on… liikuttava ja loistokas!


Elli


Yllättäen minustakin on ollut kivaa päästä uusia juttuja kokeilemaan. Innostuin erityisesti kiipeilystä kovasti – itse asiassa niin paljon, että ostin aloittelijan paketin VOEMAlle että pääsen enemmänkin kiipeilemään! Blogiin kirjoittaminen oli hauskaa ja tiimin yhteishaasteet ja kaikki uudet liikuntakokemukset plussaa. SYKETTÄ trainer on myös ollut ihan huippu, kiitos vaan Heidille treeneistä!

Jatkossa haluaisin tuoda Dream teamin kautta liikunnan iloa liikuntaystävätoiminnan kautta: voisin vaikka lähteä jonkun liikuntaseuraa kaipaavan kaveriksi lenkille tai jumppaan. Liikkuminen seurassa on parasta!

Dream Team on… piristävä ja hauska!


Jenni


Kevät on ollut tosi mukava, harmi kun koulu on ollut välillä kaikkien hauskojen DT-menojen tiellä! On ollut hyvä päästä välillä pois omista arjen askareista ja tutustumaan uusiin ihmisiin sekä asioihin. Bloggaaminen oli aluksi tosi jännittävää, mutta kuitenkin mukavaa. Oli myös hauska raportoida eri tunneista, koska ne näkee ihan eri näkökulmasta kun aikoo kirjoittaa niisstä blogijutun!

Uutena ideana tahtoisin vaikka syksyllä toteuttaa kimppalenkkejä. Yhdessä lenkkeily on hauskaa, saa uusia kavereita ja oppii uusia lenkkireittejä. Itse ainakin usein kierrän vain samoja. Yhteislenkeistä saa uutta tsemppiä pimeisiin iltoihin!

Dream Team on… ihana ja mukaansatempaava!


Tahvo


Toistan vähän muita, mutta on ollut tosi hauska kokeilla uusia juttuja hyvällä porukalla. Olen esimerkiksi esitellyt kavereille akrojoogakuvia, että kattokaapas tätä meininkiä. Olen ehdottomasti innostunut liikkumaan monipuolisemmin kevään aikana.

Varjopuolena voisi mainita lisääntyneen somettamisen – välillä tulee kesken treenin jäätyä ottamaan kuvia eikä keskityttyä täysillä itse treeniin! Bloggaaminen on ollut hauskaa ja tekstit ovat pääsääntöisesti syntyneet helposti.

Dream Team on… jännittävä ja energisoiva!


Nina


Olen vähän pihalla tämän kevään Dream Teamista, koska olin alkuvuoden Ghanassa työharjoittelussa. Oli kivaa jakaa SYKETTÄ-liikkujien kanssa kokemuksia reissusta. Bloggaaminen antoi myös sopivasti painetta liikkumiseen: pakko oli kuntosali etsiä, kun oli luvannut siitä kirjoittaa… Syksyllä haluan kokeilla tämänkin kevään edestä uusia tunteja ja tapoja liikkua!

Dream Team on… energinen ja sporttinen!


 

Kommentoi