Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

SYKETTÄ Liikuntakaveri starttaa tiistaina 1.11.! Mistä on kyse?

Kirjoitettu: 24.10.2016 21:18


Mitä jos alettaisiin liikkua yhdessä?


Liikunta auttaa jaksamaan. Se saa aivot toimimaan paremmin ja antaa voimaa pimenevässä syksyssä. Se auttaa pitäytymään positiivisissa ajatuksissa ja pitää ne synkemmät vähän kauempana. Yhdessä kaverin kanssa se vielä tuplaa vaikutuksiaan! Ystävillä on maaginen voimaa antava vaikutus. Aina ei tarvitse sen kummempia höpötellä, ihan sään tulkinta ja yleiset pulinat Brangelinan erosta vie omat ajatukset hetkeksi pois koulusta ja arjen askareista. Olisi ihanaa, että jokaisella olisi mahdollisuus tällaiseen hetkeen, pohtii Dream Teamin Elli.


Millaisia tyyppejä Kuopio pitääkään sisällään?


Viime keväänä kerroin eräässä blogitekstissä yhdessä liikkumisen riemusta. Kuulun niihin liikkujiin, jotka liikkuvat hyvän mielen takia. Pitkät lenkit ovat parhaita ystävän kanssa. Jumpassa on kiva hikoilla, kun on joku johon turvautua, kun sarja ei onnistukaan. Samalla voi väläyttää sille tutulle myös hymyn. Aina ei kuitenkaan kaveria saa samaan jumppaan eikä mielenkiinnot kohtaa liikunnan saralla. Voi myös olla, että uudessa kotikaupungissa ei vielä oikein ole ystäviä ja kavereita, joiden kanssa voisi heittää pienen lenkin. Oma ryhmä alkaa tulla koulussa tutuksi, mutta muihinkin olisi mukava päästä tutustumaan. Millaisia tyyppejä Kuopio pitääkään sisällään?

Mitä mieltä olisit SYKETTÄ-liikkuja, savonialainen, uefilainen, humakkilainen tai taideyliopistolainen, mitäs jos alettaisiinkin liikkua yhdessä? Tehtäisiin lenkki Kuopiossa tai mentäisiin porukalla salille? Pääasia olisi, että mukaan voisi tulla hakemaan itselle sitä omaa lenkkikaveria tai vinkkejä kamuilta puntin nostoon. Jos olet aina halunnut itsellesi kaverin, jonka kanssa voisit liikkua, tämä olisi sitä varten! Liikkuminen on mukava tapa tutustua uusiin ihmisiin ja mukana menossa on myös Dream Team -tyyppejä, joita voisi myös pyytää jumppakaveriksi ja salille punttia pitelemään. Eikä kannata ottaa paineita, tähän hommaan pääsee ilman tarraakin mukaan eikä oikeaa kävelytyyliä tai punnerruskulmaa syynätä, vaan keskitytään siihen liikunnan riemuun -yhdessä!


Siis kysynkin: mitä jos alettaisiin liikkua yhdessä?


Miltä kuulostaa? Tule liikkuvaan jengiimme marraskuun tiistai-iltoina klo 17.30-18.30!
Seuraa ilmoittelua SYKETTÄ rinnassa -Facebook-ryhmässä, niin tiedät aina, mitä kullakin viikolla tehdään. Ekalla kerralla startataan Studentian edestä tiistaina 1.11. klo 17:30 ja käydään kävelyllä. 🙂 Tuu rohkeesti mukaan yksin tai kaverin kanssa! 

Liikkuvin ajatuksin,

-Elli

Muun muassa näitä naamoja voit nähdä liikuntakaverina 🙂

Kommentoi